4.6/5.0

Decentrale Selectie Trainingen

Jouw droomopleiding is binnen handbereik! Verhoog jouw kans op slagen met de decentrale selectie training en studiematerialen van AKC.

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen!

Ja, dat lees je goed! Wij bieden een 100% geld terug garantie wanneer jij niet toegelaten wordt tot jouw gewenste studie. Bij Academisch Kenniscentrum (AKC) begrijpen we dat jouw toekomst van groot belang is, en we zijn vastbesloten om je te ondersteunen op je reis naar succes.

Uitgebreid lesmateriaal

Ons lesmateriaal is zorgvuldig en kwalitatief samengesteld om je grondig voor te bereiden op decentrale selectie toetsen.

De beste docenten

Je wordt begeleid door experts in hun vakgebied, die niet alleen excelleren in academische kennis, maar ook in het inspireren en motiveren.

100% geld terug garantie!

Onze garantie betekent dat je zonder risico kunt investeren in je toekomst; als je niet wordt toegelaten, betalen wij je volledige cursusgeld terug.

Grootste aanbod van Nederland!

Decentrale selectie trainingen voor alle universiteiten en hogescholen…

Intensieve training en gebruiksvriendelijk studiemateriaal

Ver afreizen is verleden tijd. Volg de training gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke Zoom omgeving.

Lisa K.
Lees verder
‘De training was ontzettend nuttig. De docent was erg goed in het overbrengen van antwoorden op een begrijpelijke manier van de lesstof en de algemene structuur en inhoud van de training was geweldig.’

Veelgestelde vragen

In onze selectie trainingen leidt een van onze docenten jou en een kleine groep studenten door de belangrijkste onderwerpen van jouw selectie toets. Er wordt gebruik gemaakt van oefenvragen, en er wordt duidelijk gemaakt waar je op moet letten tijdens de toets.

De meeste van onze trainingen zijn inclusief onze studiemateriaal.

Bekijk hieronder het rooster en bekijk wanneer jouw training plaatsvindt:

Bekijk rooster >>

Indien jij na het volgen van onze trainingen de selectie niet gehaald hebt, kun jij jouw uitslag aan ons doorgeven via het garantieformulier op onze website.

Onze geld terug garantie geldt uitsluitend voor de kennistoets(en) binnen de decentrale selectie procedure. Dit houdt in dat indien de kandidaat niet geselecteerd wordt op basis van de kennistoets(en), zij/hij in aanmerking komt voor restitutie van het betaalde bedrag voor de training. Voor andere onderdelen van de selectieprocedure, zoals motivatiebrieven of persoonlijkheidstesten geldt deze garantie niet.

Let op: Dit moet binnen 7 dagen na bekendmaking van jouw uitslag. Bij goedkeuring zal het volledige bedrag (excl. €15 service kosten) binnen 30-60 werkdagen terug op jouw rekening gestort worden.

Je kunt de garantieaanvraag hier doen.

De totale duur van een training kan variëren per sessie en is gebaseerd op het doel van de docenten om de stof volledig over te brengen en te oefenen. Het aantal uren wordt per training vooraf gedeeld, dit is gemiddeld 10 uur in totaal verdeeld over meerdere lessen.

Vooraf de start van de training zal dit via de klantenservice kunnen gaan. Tijdens de training zelf zul je gebruik kunnen maken van de chatfunctie op het platform om met de docenten (en je groep) te kunnen communiceren.

Kosteloos uitschrijven kan tot 7 dagen voor de start van de training. Dit kan door een email te sturen naar info@academischkenniscentrum.nl

Heb je nog onduidelijkheden of andere vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Maak jouw droom werkelijkheid!

Geen risico voor jou: Wij garanderen de effectiviteit van onze trainingen. Lukt het niet? Dan krijg jij al je geld terug.

Decentrale selectie trainingen voor geneeskunde, psychologie, tandheelkunde en meer!

Ontdek onze uitgebreide decentrale selectie trainingen voor alle numerus fixus studies en vergroot je kans op toelating tot jouw gewenste studie, zoals geneeskunde, psychologie of tandheelkunde. Met 1.500+ succesvolle studenten bieden wij Nederlands grootste assortiment aan.

Hoe kan ik toegelaten worden voor mijn numerus fixus studie?

Laat AKC jou begeleiden naar een succesvolle toelating. Vind jouw studie en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst.

Decentrale selectie training: 100% geld terug garantie!

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen. Als je niet wordt toegelaten, krijg je 100% van je investering terug. Bij AKC investeren we in jouw succes.

Flexibele trainingen: vanuit huis via Zoom

Volg onze intensieve trainingen vanuit het comfort van je eigen huis via Zoom. Flexibiliteit en effectiviteit gaan hand in hand bij AKC.

Verhoog jouw kans op toelating bij een numerus fixus studie!

Leer van de beste docenten in het vakgebied. Onze ervaren professionals bieden intensieve begeleiding en maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden.

Vind jouw studie: Een uitnodigende stap naar de toekomst

Laat AKC jou begeleiden naar een succesvolle toelating. Vind jouw studie en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst.